Home / Vesti / Lidija Tomić iz Život na vagi progovorila je o tome kako joj nije bilo lako u životu

Lidija Tomić iz Život na vagi progovorila je o tome kako joj nije bilo lako u životu

Lidija Tomić iz Karlovca kaže da se prijavila u ‘Život na vagi’ jer je htjela neku promjenu u životu. Ova 36-godišnjakinja progovorila je o tome kako joj nije bilo lako u životu, zbog čega je utjehu tražila u hrani. Naime, otac alkoholičar ju je tukao.

– Život s mojim ocem zapravo je bio samo moj izbor, što je nakon razvoda braka moja majka teško prihvatila. No imala sam dovoljno godina da bih sama odlučila gdje želim ostati jer sam bila jako vezana za baku i nisam je željela napustiti bez obzira na posljedice“, rekla je Lidija za RTL.

Utjehu i mirnu luku pronašla je u suprugu, no on je preminuo na njihovu prvu godišnjicu braka. Kako je ispričala u jednoj epizodi, umro je od uboda stršeljna. – Suprug i dalje ostaje moja najveća snaga iako, nažalost, više nije prisutan – kazala je Lidija. Lidija je isto tako rekla da je cijeli život jela

– Obožavala sam jesti, najviše navečer pred TV-om, i to razne grickalice i slatko – tvrdi Lidija, U showu joj je cilj doći do 90-ak kilograma. – Možda i ispod toga, a kad izađem, pomalo nastaviti gubiti kilograme – dodaje Karlovčanka.

vecernji.hr

About adminko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *